
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 684.4 kcal / 2874.6 kJ
- Protein
- 41.2 g
- Tuk
- 31.4 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1404.8 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Shepherd's pie
55min
Fish pie with cauliflower mash
1hod. 15min
Beef Stroganoff
1hod.
Blended mixed vegetable soup
45min
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Steak and kidney pudding
3hod. 45min
Meatloaf with onion gravy
1hod. 30min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3hod. 30min
Quick chicken curry
35min
Pea and ham soup
2hod. 20min
Beef stew with buttermilk dumplings
1hod. 40min