Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1404.8 mg
Alternativní recepty
Beer batter fish
Žádné hodnocení
Whole steamed chicken
1j 20 menit
Brandy butter
10 Min
Boiled Eggs
20 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Meatloaf
1j 20 menit
Boiled eggs
20 Min
Mushroom sauce
20 Min
Hunters' stew
1 Std.
Boiled rice
25min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.