Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1404.8 mg
Alternativní recepty
Curried sausages and lentils
1h
Carrot and swede mash
25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Seafood and corn chowder
40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef Stroganoff
1h
Steak and kidney pudding
3h 45min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min