Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1404.8 mg
Alternativní recepty
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Curried sausages and lentils
1h
Cottage pie
1h 30min
Shepherd's pie
55 Min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Bolognaise sauce for two
20min
Beef Burgundy
1h 45min
Mushroom sauce
20min