Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g basterdsuiker
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 1 ½ tl gemalen kaneel
- 4 Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- amandelschilfers, geroosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dracula bloed
Žádné hodnocení
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Pekingeend
45min
Pitabrood
2h
Knapperige koekjes
1h 30min