Zařízení & příslušenství
Sous-vide peren met kaneel
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porties
Suroviny
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm en koolsla broodbeleg
15min.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Žádné hodnocení
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min.
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
200 g prei fruiten
20min.
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
400-500 g ui karameliseren
50min.
200 g ui fruiten
20min.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1hod.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3hod.
Garnituur van courgette
30min.