Zařízení & příslušenství
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porties
Suroviny
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (volitelně)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
159 mg
Protein
7 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6hod.
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min.
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min.
Chocolade sneeuwballen
1hod.
Spinazierisotto met asperges
40min.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.
Chocolademousse met sinaasappel
2hod. 20min.
Met honing geglazuurde wortelen
30min.
Basilicumpesto
10min.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min.