Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Witte chocolade mousse
- 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
- 200 g room, min. 30% vet, koud
- 100 g witte chocolade, in stukken
- ¼ vanillestokje, geschraapt
- 200 g roomkaas
Sous-vide aardbeien
- 400 g aardbeien, gehalveerd
- ¼ tl gemalen kaneel (volitelně)
- 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slagroom
10min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Vanilleroomijs
12h
Soezendeeg
2h
Karamelsaus
1h 30min
Driedubbele chocoladetaart
2j 30 menit
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Banketbakkersroom
15 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Žádné hodnocení