Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para rociar
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de camarones medianos crudos, limpios y desvenados
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida y un poco más para espolvorear
- 360 g de sandía, cortado en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino, en rebanadas (aprox. 24 rebanadas 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 min
Tacos de lechuga con arroz y camarón
50 min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Ensalada de berros
30 min
Chilacayotes rellenos con pipián
1h 25 min
Atún con salsa Vierge
50 min
Pescado en hoja santa
30 min