Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para rociar
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de camarones medianos crudos, limpios y desvenados
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida y un poco más para espolvorear
- 360 g de sandía, cortado en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino, en rebanadas (aprox. 24 rebanadas 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Ceviche con chile chipotle
15min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Salsa cremosa de perejil
35min
Pasta Timballo
Žádné hodnocení
Res con chile estilo tailandés
30min
Guacamole de chipotle
5min
Pescado con adobo
1h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 Min
Ensalada César con chipotle
30min