Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 250 g di biscotti secchi
- 100 g di burro a pezzi
Pere
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 400 g di pere Williams sbucciate, a cubetti
Crema
- 150 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 2 fogli di gelatina (4 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 600 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- scaglie di cioccolato per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Torta Sacher bianca
2h 15 min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30 min
Cheesecake alla ricotta
4h 35min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30 min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake al cocco
4h 30 min
Tiramisù al limone
6h 5min
Cheesecake all'arancia
5 godz. 40 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min