Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 5 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
Ripieno cioccolato e mandorle
- 150 g di mandorle tostate non salate con la buccia
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di caffè in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato bianco
1 godz. 10 min
Torta fredda alla crema gianduia
50 min
Salame di cioccolato
3h 10min
Praline al cioccolato e wafer
30 min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 min
Brownies al cioccolato bianco e pistacchi
50 min
Torta crema e cioccolato
1h 35 min.
Torta chocolat
1h
Torta veloce al cioccolato
20 min
Torta semplice al cioccolato
50 min
Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)
1 godz. 10 min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min