
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 5 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
Ripieno cioccolato e mandorle
- 150 g di mandorle tostate non salate con la buccia
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di caffè in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alla crema di cioccolato
1hod. 45min
Plumcake al cioccolato con crema di avocado
1hod. 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11hod. 20min
Torta cioccolato e arancia
1hod. 25min
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Crostata alla nocciola
2hod.
Crostatine alla crema gianduia
2hod.
Biscotti ai tre cioccolati
1hod. 10min
Crostata al cioccolato
1hod. 50min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4hod.
Ciambella vaniglia e cioccolato
40min
Crostata morbida al cioccolato
2hod. 40min