Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 5 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
Ripieno cioccolato e mandorle
- 150 g di mandorle tostate non salate con la buccia
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di caffè in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Torta cappuccino
2h
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1 Std.
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Torta chocolat
1 Std.
Torta cremosa al limone
2h 30min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min