Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 10 g) -
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di farina di forza (manitoba)
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 2 spicchi di aglio (volitelně)
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaio di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 104.1 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle olive
2h
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min