Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco (vedere consigli)
-
550
g di farina tipo 1
nebo 550 g di farina tipo 00 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pancarrè
5h
Rosette
5h 20min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Grissini di pane
4h
Panini al latte
4h 50min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Panini dolci al latte
2h 40min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min