Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di panna acida (30% di grassi)
- 120 g di cioccolato fondente, a pezzi
- farina q.b.
- 1 dose di pasta sfoglia (490 g)
- 60 g di mandorle a lamelle
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 34.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2h
Elisir del tempo
10min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Pain aux raisins
4 Std. 30 Min
Galette des rois al cioccolato
2h 30 phút
Bignè menta e cioccolato
4sa
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30 phút
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Pain au chocolat
5h
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min