Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
nebo 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane scugnizzo
2h
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia alle olive
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min