Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di mozzarella, ben sgocciolata
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di farina manitoba
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
70
g di concentrato di pomodoro
nebo 70 g di passata di pomodoro molto densa - ½ cucchiaino di origano secco
- 10 pomodori datterino piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Pane scugnizzo
2 Std.
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Focaccia croccante
2h 10min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Ventaglietti ricoperti
2sa 40 dk
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min