Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 3 uova
- 3 cucchiai di acqua di fiori di arancio
- 75 g di burro morbido a tocchetti
- 50 g di acqua
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 485 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Pan brioche integrale
21h 45min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Crema di mandorle con frutti di bosco
1h
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Dolce al cucchiaio di mele e miglio
1h 50 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Colomba con crema al limoncello
1h 15 min
Strudel di ricotta e pane
2h 30 min
Torta pasquale di riso e cioccolato
4h
Crostata all'amarena
2h