Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 300 g di farina
- 2 uova (da 60 g circa)
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 130 g di zucchero
Crema
- 500 g di latte intero
- 3 tuorli
- 60 g di farina
- 80 g di zucchero
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 cucchiaio di farina
- 100 g di biscotti savoiardi (12 pezzi circa)
- 150 g di liquore Alchermes rosso
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di tagliolini
4h
Spongata
25 Std. 35 Min
Torta pazientina
3h 55min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata Arlecchino
1h
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta di mandorle e cioccolato
1 godz. 30 min
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Crema Bimby ®
45 min