Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia al latte
6h 30min
Pizza bianca alla ligure
1h 45 min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2u. 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min