Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane di patate
3h
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Panini di patate
20h
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4hod. 5min
Focaccia al latte
6h 30 min