Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- granella di zucchero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 870.9 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 10 mg
Alternativní recepty
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Spongade della Val Camonica
5h
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Bannock
40min
Grissini di pane
4h
Brioches senza burro
4h
Trancetti all'albicocca
1 Std. 10 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Torta di rose
2h
Strudel di mele
1h 35min