Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Gruviera a pezzi (volitelně)
Impasto
- 75 g di burro a pezzi + q.b.
- 150 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di pancetta a cubetti
- 4 uova
- 50 g di latte
-
100
g di panna acida
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fette
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di verdure
1 godz. 35 min
Pasta al vino
5 Min
Pasta brisée
10 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Frittelle di patate
45min
Quiche Lorraine
45min
Soufflé al formaggio
55min
Quiche Lorraine (senza glutine)
2 Std.
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Quiche svuotafrigo
40min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Quiche ai pomodorini
1h