Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Trancetti bigusto
1h
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Glassa al cioccolato
20 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 godz.
Dolcetti al cocco e cioccolato
2 godz.
Cannoli al nocciolato
20 min
Tartufo al cioccolato
11h 20 min
Torta ai tre cioccolati
5h 20 min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min