Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Zuccotto
7h 10 min
Cestini di crema e frutta
3h
Tiramisù
5h 40 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Salame bianco con ciliegie
3h 40min
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min