Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
nebo 300 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 0.64 g
- Sacharidy
- 6.64 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35 min.
Chiacchiere salate
55 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Donuts alle patate dolci
1 Std. 30 Min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Ciambella di zucca
1 Std. 20 Min