Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
nebo 300 g di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 0.64 g
- Sacharidy
- 6.64 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fave in umido
1 Std.
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Arancini di riso
3h 5min
Calzone
2 Std. 50 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Crocchette di melanzane
35min
Cullurielli cosentini
4h 30min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min