Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 77.3 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Finto tiramisù (senza uova)
1 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10h 20min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2 Std. 30 Min
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1 Std.
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15min