Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 77.3 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassata siciliana
6h 35min
Pain au chocolat (senza glutine)
4h
Hot Fudge
20min
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2h 5min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 Min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Pettirosso di Natale
10 Min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14h
Pastiera (senza glutine)
4h
Coppa leggera al cioccolato
1h 40min