Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de aros de calamar crudos
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 2 cditas de sal, o al gusto
- azafrán, unas hebras
- 100 g de agua
-
½
cdita de caldo de camarón en polvo
nebo ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 350 g de arroz arborio
- 75 g de camarones medianos crudos, pelados, sin cabeza y desvenados
- 2 limones, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2262 kJ / 539 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1777 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Puré de papa y poro
40min
Salsa blanca italiana
20 Min
Carimañolas de carne y de queso
2h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Almojábanas
50min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min