
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo pelados
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de aros de calamar crudos
- 100 g de pimiento rojo en cubos (2 cm)
- 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 2 cditas de sal o al gusto
- azafrán unas hebras
- 100 g de agua
-
½
cdita de caldo de camarón en polvo
nebo ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 350 g de arroz arborio
- 75 g de camarones medianos crudos pelados, sin cabeza y desvenados
- 2 limones en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 539 kcal / 2262 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1777 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones salteados a los tres chiles
1hod. 30min
Salsa blanca italiana
20min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Tallarines fresco con hongos porcini
1hod.
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1hod.
Risotto de mariscos Gochujang
1hod.
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Camarones al ajillo
25min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Pasta con camarones
35min
Risotto con calabacita y tocino
35min