Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal
- 1 huevo
-
100
g de manteca de cerdo
nebo 100 g de manteca vegetal - 250 g de agua
Relleno
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de filete de res, en cubos (2 cm)
- 120 g de cebolla, en trozos
- 150 g de poro, sólo la parte blanca y en rodajas
- 250 g de papas, peladas y en trozos
- 50 g de aceite vegetal
-
100
g de caldo de res
nebo 100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res - ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de chiles jalapeños en escabeche, picados
- 1 huevo batido, para barnizar
- ensalada mixta, para servir
- salsa verde, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1077 kJ / 256 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de papa
1 Std.
Pambazos CDMX
2h 30min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1 Std.
Birria
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Tamales de chocolate
1h 10min
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2h 30min
Enchiladas de mole rojo
1 Std.
Pozole Rojo
1h 30min
Pollo con mole TM6
1 Std.