Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal
- 1 huevo
-
100
g de manteca de cerdo
nebo 100 g de manteca vegetal - 250 g de agua
Relleno
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de filete de res, en cubos (2 cm)
- 120 g de cebolla, en trozos
- 150 g de poro, sólo la parte blanca y en rodajas
- 250 g de papas, peladas y en trozos
- 50 g de aceite vegetal
-
100
g de caldo de res
nebo 100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res - ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de chiles jalapeños en escabeche, picados
- 1 huevo batido, para barnizar
- ensalada mixta, para servir
- salsa verde, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1077 kJ / 256 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicharrón en salsa verde
35 min
Adobo básico
30 min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Tamales Verdes
2h 30 min
Tamales rancheros
2h
Esquites de feria
25 min
Pan de caja blanco
2h
Pan de elote
2h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30 min
Pambazos CDMX
2h 30 min
Pan de caja
2h 30 min
Tamales de pollo y salsa verde
2h