Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g de agua
- 10 chiles chipotle, secos
- 20 g de vinagre blanco
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 cda de azúcar
- 190 g de queso panela
- 145 g de plátano macho, maduro, pelado y en trozos
- 15 g de aceite
- 2 claras de huevo
- 2 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- aceite para freír
- de harina
- crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2104 kJ / 501 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romeritos
1h 40min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Chicharrón en salsa verde
35min
Ponche
40 min
Jericallas
5h
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
25min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Pambazos CDMX
2h 30min
Champurrado
25min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min