Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de piloncillo, en trozos
- 200 g de cebolla, en trozos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 200 g de chile chipolte, seco
- 90 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- ½ cucharadita de sal gruesa
- 5 g de hierbas de olor frescas
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 612 kJ / 146.3 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 337.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiles jalapeños en escabeche
40 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Tamales de Frijol
3 Std.
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Chiles en escabeche
30 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Caldo de camarón
40 Min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Dulce de tapioca
1 Std.
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Atole de guayaba
40 Min