Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 10189 kJ / 2426 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 217 g
- Tuk
- 182 g
- Nasycený tuk
- 110 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 236 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Madeleine de limón
1h
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
45 min
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
35 min
Brownies
50 min
Azúcar glass (200 g)
5min