Zařízení & příslušenství
Betún de ganache de chocolate
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
1 porción
Suroviny
-
250 g de chocolate amargo (70% cacao)
-
500 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
50 g de azúcar
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porción
Sodík
236 mg
Protein
23 g
Kalorie
10189 kJ /
2426 kcal
Tuk
182 g
Vláknina
14 g
Nasycený tuk
110 g
Sacharidy
217 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX A TRAVÉS DE LOS AÑOS
64 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko
Mohlo by se vám také líbit...
Ganache de chocolate
15min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Crema batida insuperable
30min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Betún de chocolate
10min
Curd de limón TM6
20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Salsa de caramelo
1h 30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
15min
Amaretti
1h 20min
Betún de chocolate
10min