Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cupcakes
- 300 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 250 g buttermilk
- 4 eggs, room temperature
- 430 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Lemon curd
- 240 g white sugar
- 150 g freshly squeezed lemon juice
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 eggs
Swiss meringue
- 200 g white sugar
- 4 egg whites
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt
- ½ vanilla bean
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.8 kJ / 303.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 207.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Cheesecake
3 godz. 15 min
Lemon meringue pie
3h
Chocolate mousse
3h 20min
Profiteroles
2 godz.
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon meringue tarts
25h 30min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Cinnamon buns
3h 5 min