Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 47.9 mg
Alternativní recepty
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Granini slice
2h 15 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30 min
Classic trifle
4h
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Easy citrus pie
1h
Banoffie pie
26 Std. 30 Min
Pavlova
6 Std.
Better banana cake
45 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min