Zařízení & příslušenství
"To die for" mini pavlovas
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
12 portions
Suroviny
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
white vinegar3 tsp
-
sea salt1 pinch
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
47.9 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
1295.8 kJ /
308.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sacharidy
30.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pavlova
6hod.
Gingerbread ice cream
10hod. 20min.
Profiteroles
2hod.
Lemon curd
20min.
Mini lemon curd tarts
2hod. 20min.
Hokey pokey ice cream
28hod. 25min.
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72hod.
Lemon meringue pie
3hod.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2hod. 40min.
Chocolate caramel bars
1hod. 40min.
Peanut brittle
1hod. 30min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.