Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g butter, plus extra for greasing
- 180 g dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- 80 g raw sugar
- 40 g plain flour
- thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2099.5 kJ / 499.8 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 215 mg
Alternativní recepty
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Chocolate mousse
3h 20 min
Profiteroles
2h
Chocolate mousse soufflés
55min
Chocolate brownie trifle
6h
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Chocolate volcanos
55min
Classic lemon tart
3h 10 min
Chocolate ganache
20 Min