Karpatka

Karpatka

4.1 22 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 10hod.
16 portions

Suroviny

Pastry cream
  • cornflour
    150 g
  • caster sugar
    100 g
  • milk
    650 g
  • eggs
    6
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Choux pastry layers
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
    125 g
  • plain flour plus extra to dust
    130 g
  • water
    250 g
  • sea salt
    1 pinch
  • caster sugar
    2 tsp
  • eggs
    5
Assembly
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    200 g
  • Advocaat (egg liqueur) (see Tips)
    100 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • icing sugar to dust

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 328.9 kcal / 1381.4 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 22.1 g
Sacharidy 26.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 13.1 g
Sodík 93.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...