Chocolate and nut babka

Chocolate and nut babka

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 portions

Suroviny

Brioche
  • unsalted butter plus extra melted to grease
    60 g
  • full cream milk
    180 g
  • white sugar
    60 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    450 g
  • sea salt
    1 tsp
  • eggs
    2
  • hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)
    150 g
Chocolate sauce
  • water
    80 g
  • Dutch cocoa powder
    50 g
  • hazelnut chocolate spread
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • walnut halves toasted, to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 189.2 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1484.3 kJ / 354.8 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 47.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...