Zařízení & příslušenství
Chocolate and nut babka
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 portions
Suroviny
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
189.2 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1484.3 kJ /
354.8 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
47.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Creamy Mushroom Soup
25min.
Meatloaf with Mushroom Sauce
Žádné hodnocení
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2hod. 10min.
Carrot Walnut Bundt Cake
1hod. 20min.
French Toast
40min.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1hod. 25min.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 45min.
Edna's lemon curd teacake
40min.
Custard horns
1hod. 45min.
Baharat Spice Mix
Žádné hodnocení
Blueberry and lemon curd muffins
50min.
Basic cheesecake
10hod.