Zařízení & příslušenství
Chocolate and nut babka
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 portions
Suroviny
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
189.2 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1484.3 kJ /
354.8 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
47.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Family burger pie
1 Std. 25 Min
Sautéing Chicken Strips
Keine Bewertungen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 Std. 20 Min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 Std. 5 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min
Pistachio cream
15 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min