Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de sucre
- 1 gousse de vanille, coupée en deux
- 200 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 180 g de farine
- 50 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf (voir conseils)
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Grittibenz sucré
2h 15min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Gâteau de Linz
1h
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Miroirs
1h 40 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Milanais
3 Std.
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min