Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 10 branches de ciboulette fraîche, ciselées (3 cm)
- 1 brin de romarin, frais, effeuillé
- 2 brins de thym, frais, effeuillés
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7794 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 208 g
Alternativní recepty
Caramels à la crème
2h
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
French dressing raffiné
15 Min
Knöpfli
50 min
Mousse au thon
5min
Chutney d'oignon rouge
24h
Moutarde de Bénichon
40 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Gâteau du Vully
2h 30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Sauce à salade à la française
20 min