Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Cake aux branches
1ωρ. 10 λεπτ.
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Polenta tessinoise
45 Min
Milanais
3j
Gâteau des rois
1h 55min
Cuchaule
2h 30min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Spätzlis au fromage
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarte flambée au lard
40 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1h 45min