Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain paysan
3h
Petits croissants à la vanille
1h 30 min
Knöpflis
50 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Biberlis d'Appenzell
2h 20 min
Pères Noël en pâte
2 godz. 10 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau de Linz
1 Std.
Tresse russe aux canneberges
3h
Miroirs
1h 40 min
Tresse bernoise
1h 45 min