Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d'env. 5 cm)
- 500 g d'amandes, entières, décortiquées
- 2 c. à café de miel (miel d’acacia p. ex.)
- 3 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 325 kJ / 78 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Milanais
3 Std.
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Tarte au vin cuit
45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Läckerli de Bâle
1h 10 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min