
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 eggs
- 1000 g cream cheese cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g white sugar
- 500 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- fresh cherries or berries, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 308.1 kcal / 1294 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Sodík
- 58.7 mg
Alternativní recepty
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3hod. 10min
Pineapple tarts
1hod. 30min
Traditional French chocolate canelé
49hod.
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Jaffa madeleines
30min
Basque Burnt Cheesecake
3hod. 10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min
All-in-one chicken congee
35min
Portuguese-style custard tarts
40min