Zařízení & příslušenství
Dani Valent's Basque cheesecake
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
12 portions
Suroviny
-
eggs7
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
white sugar350 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
plain flour30 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
58.7 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
1294 kJ /
308.1 kcal
Tuk
18.1 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
32.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crème caramels
7hod. 45min.
Salted Caramel Ice Cream
14hod.
Traditional French chocolate canelé
49hod.
Hojicha Canelé
1hod. 20min.
Choux pastry
1hod.
Basque Burnt Cheesecake
3hod. 10min.
Plum brioche buns
2hod. 30min.
Crème caramel (flan)
5hod. 30min.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min.
Japanese Cheese Tarts
1hod. 55min.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.