Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fromage et la pâte
- 200 g de fromage d'alpage (par ex. L’Etivaz), en morceaux (2 cm)
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 400 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 2 pointes de couteau de de noix de muscade, fraîchement moulue
La rissolée d’oignons
- 160 g d'oignons, en rouelles (2 mm)
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à soupe de farine blanche
- 3 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 2 l d'eau
- ½ c. à soupe de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3258 kJ / 778 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Croissants au jambon
35 min
Milanais
3 Std.
Macaronis du chalet
45 min
Cuchaule
2u. 30min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min