
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 130 g de farine de sarrasin
- 75 g de farine blanche
- 50 g d'eau
- 50 g de lait
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
Le chou frisé
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de chou frisé en lanières (1 cm)
- 1 pincée de sel
- 10 g de beurre
- 130 g de demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 75 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 869 kcal / 3623 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 77 g
Alternativní recepty
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Milanais
3hod.
Spätzlis à la grisonne
45min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau des rois
1hod. 55min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Cuchaule
2hod. 30min
Papet vaudois
55min
Gâteau oignons-fromage
1hod. 15min
Tresse bernoise
1hod. 45min