Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 130 g de farine de sarrasin
- 75 g de farine blanche
- 50 g d'eau
- 50 g de lait
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
Le chou frisé
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- 1 pincée de sel
- 10 g de beurre
- 130 g de demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 75 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Birchermüesli
1h 10 min
Caramels à la crème
2h
Milanais
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Sauce à salade à la française
20min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Focaccia aux tomates
40 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min