Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 100 g de cerneaux de noix
- 500 g de poires, entières, séchées, coupées en quatre
- 100 g de figues séchées, coupées en deux
- 100 g de pruneaux, secs, dénoyautés
- 50 g de raisins de Smyrne
- 50 g d'écorce de citron confit
- 75 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 20 g de jus de citron
- 300 g de jus de raisin
Pâte
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de farine
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poudre à lever
- 100 g d'eau
Finition
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 96 g
Alternativní recepty
Mousse aux myrtilles
10min
Caramels à la crème
2u.
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Pâté uranais
1h 50min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Gâteau de Pâques
1u. 45min
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Žádné hodnocení
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes argovien
2u.