Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Milanais
3sa
Étoiles à la cannelle
1sa 30 dk
Caramels à la crème
2sa
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Croissants au jambon
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Pain tessinois
1h 50 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min