Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Croissants au jambon
35min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Milanais
3hod.
Macaronis du chalet
45 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cuchaule
2hod. 30min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min