Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1h 10min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3h
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain tessinois
1h 50min
Carac (Tartelette au chocolat)
2u.
Croissants au jambon
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1u. 45min