Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Milanais
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Croissants au jambon
35 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min