Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Petits croissants à la vanille
1h 30 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Focaccia aux tomates
40 Min
Milanais
3h
Risotto alle cinque P
30 min
Tresse bernoise
1h 45 min