Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2h 25min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Fougasse
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3h
Spätzlis à la grisonne
45 min
Knöpflis
50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min