Bretzels

Bretzels

4.7 27 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
6 parts

Suroviny

La pâte
  • 300 g de lait
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
  • 500 g de farine à tresse
  • 1 ¼ c. à café de sel
  • 50 g de beurre en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
  • 2 l d'eau
  • 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • ½ c. à soupe de sel
  • 1 c. à café de gros sel
  • 3 - 4 c. à soupe de crème à café

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 12.5 g
Kalorie 1698 kJ / 404 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...