Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Rösti bernois
40 Min
Tarte flambée au lard
40 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Focaccia au romarin
2h 30min
Grittibenz sucré
2h 15 phút
Bâtonnets aux noisettes
1ωρ. 50 λεπτ.
Petits pains au lait
2h 5min
Meringues de l'Emmental
2h 15 phút
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain paysan
3 Std.