
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 404 kcal / 1698 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
Alternativní recepty
Amarettini
1hod. 30min
Petits pains au lait
2hod. 5min
Étoiles à la cannelle
1hod. 30min
Fougasse
2hod.
Beurre aux herbes
5min
Pains pita
2hod.
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3hod.
Tarte flambée au lard
40min
Gnocchi de pommes de terre
1hod. 15min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Petits pains burger (buns)
1hod. 45min
Pain tessinois
1hod. 50min