Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia sans gluten
1h
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20 phút
Tiramisu fraises-sureau
3u. 15min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Duo de mini-tresses au beurre
Žádné hodnocení
Barres au sésame
30 Min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Amandes cacao moka
50 Min
Soupe au vin de Soleure
1h
Pain müesli
2 Std.
Pères Noël en pâte
2h 10 min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.