Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain tessinois
1h 50min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Pères Noël en pâte
2 godz. 10 min
Croissants aux noisettes
1 godz. 40 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Žádné hodnocení
Pain müesli
2 godz.
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Pain sandwich
3 Std.