
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 263 kcal / 1099 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à la courge
Žádné hodnocení
Gâteau à la mousse matcha
5hod.
Bouillon de légumes en poudre
5hod.
Coquins de Linz
3hod. 15min
Séré aux herbes
10min
Crème brûlée
4hod. 50min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40min
Croissants aux noisettes
1hod. 40min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1hod. 30min
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40min
Croissants au chocolat
Žádné hodnocení
Mini-plumcake au yogourt
40min