Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'amandes en poudre
- 45 g de sucre glace
- 75 g de beurre mou, en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 2 feuilles de gélatine alimentaire
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Tarte fine façon cheesecake
4h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13ωρ. 15 λεπτ.
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Banoffee pie
3 Std. 30 Min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1 Std.
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Wedding cake aux fraises
2 Std. 15 Min
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5h