Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 4 artichauts frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 80 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
- 100 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à soupe de feuilles de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 648 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
Alternativní recepty
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min