Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 4 artichauts frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 80 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
- 100 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à soupe de feuilles de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 648 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
Alternativní recepty
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Chou-fleur vapeur
20 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min