Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla sin sal, para engrasar
Masa blanca
- 150 g de leche
- 25 g de mantequilla sin sal, en trozos
-
10
g de levadura fresca
nebo 5 g de levadura seca instantánea - 30 g de azúcar
-
250
g de harina de fuerza
nebo 250 g de harina de trigo - 1 - 2 pizca de sal
Masa de chocolate
- 175 g de leche
- 25 g de mantequilla sin sal, en trozos
-
10
g de levadura fresca
nebo 5 g de levadura seca instantánea - 30 g de azúcar
-
245
g de harina de fuerza
nebo 245 g de harina de trigo - 10 g de cocoa en polvo
- 1 - 2 pizca de sal
Bollos de erizo
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
-
16
g de pasitas, cualquier tipo
nebo 16 g de piñones -
8
nueces, en trozos
nebo 8 almendras, en trozos - 1 yema de huevo, batida con 1 cda de agua para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastes hidalguenses
1 Std. 50 Min
Galletas corazón
1h
Galletas de anís
50 min
Tronco navideño
1h
Chocolatines
4h 30min
Galletas negras con relleno de vainilla
1h 40min
Garibaldis
40 min
Pastel de chocolate y chile
1h
Galletas de cacahuate
30 min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1 godz. 20 min
Rompope de nuez
20 min
Galletas con chocolate y café
30 min