Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Nutriční hodnoty
- na 1200 g
- Kalorie
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Protein
- 257.2 g
- Sacharidy
- 95.3 g
- Tuk
- 73.4 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 29.8 g
- Sodík
- 4086.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de res
1h 15 min
Adobo básico
30min
Queso panela en salsa roja con nopales
50min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Totopos con requesón
1h 20 min
Pierna de cerdo colorada
1h
Chiles en escabeche
1h
Mole de pimienta
25 min
Caldo de camarón
40min
Clemole rojo
40min
Caldo de camarón
25 min