Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 320 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 100 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 150 g queijo mozarela
- 200 g tomate em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
- 100 g cogumelo fresco laminados
- 100 g bacon fatiado
- 100 g fiambre em cubos
- 30 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas às rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Pãezinhos enrolados
1u. 45min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Piza bolonhesa
1u. 45min
Piza Margarita
1u. 45min
Piza vegetariana
1u. 45min
Piza Vénus
1u.
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Piza de restos
4 godz. 40 min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza a metro
1h 10min
Piza rápida de peperoni
1u.
Piza de atum
1h 30 min