Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 - 4 bustine di nero di seppia liquido
- 20 g di olio di arachidi
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 9 gambero crudo di media grandezza interi
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di cozze fresche pulite
- 150 g di vongole veraci fresche pulite
-
3
calamari freschi ad anelli
nebo 3 seppioline ad anelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 108.2 g
- Tuk
- 21.8 g
Alternativní recepty
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Crocchette con salame piccante
9 godz. 30 min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza Margherita
2 godz.
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min