Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- 4 cucchiai di acqua
-
100
g di zucca a dadini (1 cm)
nebo 100 g di carote a dadini (1 cm) - 100 g di sedano rapa a dadini (1 cm)
- 100 g di patate a dadini (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Brodetto alla triestina
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Stelle di mare
30min
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Crema di patate con polpo
1h
Mousse di baccalà
45min