Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1 godz. 35 min
A ‘ngornata
2h 20min
Salatini würstel ed Emmental
1u.
Crocchette di tonno
10 Std.
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1u.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Bauletti di carne triestini
1u.
Focaccia al formaggio
55min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Polpette di mortadella
20min