
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 401 kcal / 1711 kJ
- Protein
- 12.4 g
- Tuk
- 19.8 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes ai funghi
1hod. 50min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Focaccia a sorpresa
2hod.
Focaccia croccante
2hod. 10min
Stelle di mare
30min
Crocchette di gamberoni
10hod.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5hod. 30min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9hod.
Pizzette alle erbe aromatiche
1hod. 35min
Focaccia alla crema di formaggi
2hod. 10min
Bomboloni salati
3hod. 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min