Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di pane
45min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Coni e cialde
1h 5min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Stelle di mare
30min
I tacconi allo sgagg
2 Std.
Soufflé al formaggio
55min
Sformato di pane saporito
1sa 10 dk
Crocchette con salame piccante
9h 30min
Caffè Astoria
10min
Crocchette di tonno
10h
Crocchette di patate
1sa 10 dk