Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 Std. 15 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Pizza Margherita
2j
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1j 30 menit
Danish salate
1 Std. 45 Min
Focaccine aneto e feta
1j 25 menit
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Crocchette di cozze
10h
Soufflé al formaggio
55 Min
Bomboloni salati
3h 20 min