Bocconcini al Parmigiano reggiano

Bocconcini al Parmigiano reggiano

4.4 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 40min
8 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina manitoba
    300 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di sale
    15 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi
  • di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di olio di arachidi
    1000 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 401 kcal / 1711 kJ
Protein 12.4 g
Tuk 19.8 g
Sacharidy 48.3 g
Vláknina 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...