Bocconcini al Parmigiano reggiano

Bocconcini al Parmigiano reggiano

4.4 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 40min.
8 porzioni

Suroviny

  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 300 g di farina manitoba
  • 200 g di farina tipo 00
  • 15 g di sale
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
  • 1000 g di olio di arachidi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.4 g
Kalorie 1711 kJ / 401 kcal
Tuk 19.8 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 48.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...