Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Cous cous con calamaretti
40 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Cozze ripiene
1h 30 min
Cestino centrotavola
5h
Fiocchi di cacao
49u. 30min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Fagottini al profumo di mare
1h 40 min
Cacciucco
1h 20 min
Brodetto ricco con crostoni
1h