Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anatra all'arancia
1h 35min
Elisir del tempo
10 min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Stelle di mare
30 min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min