Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Cozze allo zafferano
55min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Fiocchi di cacao
49h 30min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Filtro d'amore
15 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2j 10 menit
Involtini di spada al basilico
15 Min
Stelle di mare
30 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min