
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 329 kcal / 1376 kJ
- Protein
- 34.9 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1hod. 25min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Stelle di mare
30min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1hod. 15min
Cozze allo zafferano
55min
Zuppa di vongole e uova
40min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3hod.
Alberelli al cioccolato
4hod. 25min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1hod. 45min
Salmone farcito
1hod. 5min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min