Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair fondante, de taille homogène lavées et brossées (environ 8 pommes de terre)
- 100 g de jambon cuit coupées en morceaux (2 tranches)
- 150 g de fromage à raclette, coupées en morceaux (6 tranches environ)
- 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
- 8 cornichons au vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 368 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Tartines "croque-monsieur"
25min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3 godz. 5 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Fondue-raclette au mont-d'or
35min
Tartiflette
1h 15min